ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.


Προφίλ

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της σφραγιδοποιίας, μας οδήγησε στην κατασκευή της ιστοσελίδας με την επωνυμία eSfragides.gr.

Η ιστοσελίδα eSfragides.gr απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται να αποτυπώσουν τα στοιχεία τους σε σφραγίδες, όπως παντός είδους επαγγελματίες, μηχανικούς, ιατρούς, δικηγόρους και σε συλλόγους και οργανισμούς.

Ο πελάτης ακολουθεί σύντομες και εύκολες οδηγίες και καταγράφει σε πεδίο τα στοιχεία του. Στη συνέχεια το eSfragides.gr κατασκευάζει την σφραγίδα σε υψηλής ευκρίνειας μηχανήματα laser και τοποθετεί μόνο τους κορυφαίους ποιοτικά μηχανισμούς Trodat παρέχοντας ένα άριστα ποιοτικό αποτέλεσμα από άποψη αντοχής και ευκρίνειας.

Εύκολα ο πελάτης και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες μπορεί να δημιουργήσει με τρόπο άμεσο και οικονομικό την σφραγίδα της επιλογής του.

Η δουλειά μας και το ποιοτικό αποτέλεσμα της, είναι η διαφήμιση μας.

Η διάρκεια της συνεργασίας μας μαζί σας συνδέεται με την ποιότητα των σφραγίδων της κορυφαίας εταιρείας TRODAT αυστριακής προέλευσης.

Επειδή η σφραγίδα είναι η δύναμη του τίτλου σας, της ιδιότητας σας, εμείς της δίνουμε την πρέπουσα δυναμική της με σωστό σχεδιασμό και ευκρίνεια.

Από τη μεγάλη προσφορά προϊόντων μας θα επιλέξετε ποιος τύπος σφραγίδας καλύπτει τις δραστηριότητες σας.

Η σφραγίδα αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε γραφείο.